Πάνω Frame [668xX]

Ελληνικά English
Κατηγορίες
Επικοινωνία Περισσότερα
Sitemap Περισσότερα
Εύρος Τιμών
Από:  Μέχρι:
Καλάθι Αγορών Περισσότερα
Άδειο καλάθι
Κατασκευαστές
Νέες Καταχωρίσεις Περισσότερα
Εταιρικά Νέα Περισσότερα
Αγγελίες Περισσότερα
New Sarissa SR 737
Πληροφορίες
Όροι και Προϋποθέσεις
facebook
Sarissa
ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ » ΠΡΟΠΕΛΕΣ » ΠΡΟΠΕΛΕΣ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΕΣ ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ

Το εργοστάσιο της Powertech U.S.A. ξεκίνησε την κατασκευή προπελών το 1986 και είναι παγκοσμίως γνωστό για την κατασκευή προπελών υψηλής αντοχής, υψηλών αποδόσεων, εξαιρετικής ποιότητας για όλες τις ναυτικές εφαρμογές.

Η Powertech U.S.A. μία αμιγώς Αμερικάνικη επιχείρηση με έδρα την Luisiana παράγει τους περισσότερους τύπους προπελών από οποιοδήποτε άλλον κατασκευαστή προπελών στον κόσμο.

Κατασκευάζει και πουλάει ανοξείδωτες και αλουμινίου προπέλες στην παγκόσμια ναυτική βιομηχανία.

Η Powertech U.S.A. σχεδίασε και κατασκεύασε το καινούργιο CUSHION-LOK HUB σύστημα το οποίο καθιστά την εμπλοκή του πρόσω-ανάποδα εξαιρετικά αθόρυβο και μαλακό. Αυτό το νέο HUB των προπελών Powertech U.S.A. προστατεύει πλήρως τον άξονα των ποδιών καθώς και αποτρέπει το πατινάρισμα της προπέλας.

Επίσης η Powertech U.S.A. καθιέρωσε σε κάποια μοντέλα προπελών της το σύστημα PowerStop για γρήγορο σταμάτημα του σκάφους καθώς και για καλύτερους και ακριβέστερους ελιγμούς στο ανάποδα.

Με σκοπό να κάνουμε ευκολότερη της επιλογή της σωστής προπέλας από την μεγάλη ποικιλία προπελών που διαθέτουμε η Powertech U.S.A. διαθέτει ειδικό τμήμα στελεχωμένο με έμπειρους ναυπηγούς και τεχνικούς έτσι ώστε να αναλύουν τα στοιχεία του κάθε σκάφους-μηχανής-προπέλας και να προτείνουν την πλέον ενδεδειγμένη λύση ανά περίπτωση.

Με πωλήσεις πάνω από 400.000 προπελών σε παγκόσμιο επίπεδο η Powertech U.S.A. είναι πλέον αναγνωρισμένη διεθνώς ως το κορυφαίο εργοστάσιο προπελών με ποιότητα, απόδοση και αντοχή προσφέροντας πάνω από 5.000 διαφορετικά μοντέλα που μπορούν να ικανοποιήσουν  ακόμα και τις πιο δύσκολες εφαρμογές.

 

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

 

Να προσφέρουμε το καλύτερο:

ΠΟΙΟΤΗΤΑ-ΑΠΟΔΟΣΗ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ-ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΜΟΝΤΕΛΩΝ

 

 

Banner Κάτω 1 [320xX] Banner Κάτω 2 [320xX] Banner Κάτω 3 [320xX]