Πάνω Frame [668xX]

Ελληνικά English
Κατηγορίες
Επικοινωνία Περισσότερα
Sitemap Περισσότερα
Εύρος Τιμών
Από:  Μέχρι:
Καλάθι Αγορών Περισσότερα
Άδειο καλάθι
Κατασκευαστές
Νέες Καταχωρίσεις Περισσότερα
Εταιρικά Νέα Περισσότερα
Αγγελίες Περισσότερα
New Sarissa SR 737
Πληροφορίες
Όροι και Προϋποθέσεις
facebook
Sarissa
ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ » CABLE BUDDY

CABLE BUDDY U.S.A.-STEERING CABLE LUBRICATION SYSTEM !!!

Είναι σε όλους μας γνωστά τα προβλήματα που παρουσιάζονται στις ντίζες των βολάν των σκαφών. Πολλοί από εμάς έχουν βρεθεί με το βολάν μπλοκαρισμένο μετά από κάποιο χρονικό διάστημα ακινησίας του σκάφους, ή με το βολάν να δουλεύει δύσκολα καθιστώντας την χρήση του προβληματική και επικίνδυνη.

Εκτός από το κόστος αγοράς της ντίζας (μια καλή ντίζα κοστίζει περίπου 110 ευρώ) υπάρχει και το κόστος της εργασίας που πολλές φορές είναι υψηλό λόγω δυσκολίας της αφαίρεσης της παλιάς και τοποθέτησης της καινούργιας, σε ορισμένες δε περιπτώσεις χρειάζεται να ξεκρεμασθεί η εξωλέμβια από το σκάφος. Αφήστε δε που πολλές φορές αυτό μπορεί να συμβεί λίγο πρίν φύγουμε για διακοπές ή ακόμα έχοντας φθάσει σε κάποιο νησί με αποτέλεσμα να μην  έχουμε την δυνατότητα να αλλάξουμε αμέσως την προβληματική ντίζα είτε λόγω έλλειψης ανταλλακτικού είτε λόγω έλλειψης μηχανικού.

Είναι εύκολο να αποφύγετε αυτά τα δυσάρεστα προβλήματα που παρουσιάζονται συχνά στην ντίζα αφήνοντας έξω το θαλασσινό νερό και την βρωμιά τοποθετώντας το ειδικό παξιμάδι λίπανσης της ντίζας. Το CABLE BUDDY συμπεριλαμβάνει ένα ανοξείδωτο παξιμάδι με ειδικό αντάπτορα λίπανσης και ειδική τσιμούχα στεγανοποίησης πατενταρισμένα και κατασκευασμένα στην Αμερική. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους των εξωλεμβίων μηχανών.

Σφραγίζει και προστατεύει από υγρασία και βρωμιές λυπαίνοντας την ντίζα στο εσωτερικό της εκεί όπου παρουσιάζεται το πρόβλημα εξαφανίζοντας συγχρόνως την φθορά.

Λειτουργεί ακόμα και στους –40C. Μειώνει την θερμοκρασία λειτουργίας κατά 10-20% και αυξάνει την αντοχή σε φορτία κατά πέντε φορές μεγαλύτερα από το κανονικό. Το αποτέλεσμα είναι μαλακότερη λειτουργία της ντίζας, ευκολότερο οδήγημα, μεγάλη διάρκεια ζωής και λιγότερα έξοδα συντήρησης.

 

 

STEERING LUBRICATION SYSTEM CABLE BUDDY LUBE U.S.A.

STEERING LUBRICATION SYSTEM CABLE BUDDY LUBE U.S.A.
 
Περισσότερα
     
Εμφάνιση 1 έως 1 (από 1 προϊόντα) Αποτελέσματα:  1 
Banner Κάτω 1 [320xX] Banner Κάτω 2 [320xX] Banner Κάτω 3 [320xX]