Πάνω Frame [668xX]

Ελληνικά English
Κατηγορίες
Επικοινωνία Περισσότερα
Sitemap Περισσότερα
Εύρος Τιμών
Από:  Μέχρι:
Καλάθι Αγορών Περισσότερα
Άδειο καλάθι
Κατασκευαστές
Νέες Καταχωρίσεις Περισσότερα
Εταιρικά Νέα Περισσότερα
Αγγελίες Περισσότερα
New Sarissa SR 737
Πληροφορίες
Όροι και Προϋποθέσεις
facebook
Sarissa
ΣΚΑΦΗ » RIBs » Ribeye

                                           

ΝΕΟ RIBEYE 10.50 SEMI CABIN CRUISER

Το NEO Ribeye 10.50 Semi Cabin Cruiser είναι βασισμένο στην πολύ επιτυχημένη γάστρα του Ribeye 10.50 Sport Cruiser το οποίο έχει σχεδιασθεί από το γνωστό Άγγλο ναυπηγό Lorne Campbell ο οποίος έχει συνεργασθεί με όλες τις κορυφαίες Εγγλέζικες εταιρείες κατασκευής σκαφών.

 Το ΝΕΟ φουσκωτό σκάφος μας διαθέτει κονσόλα-καμπίνα με ταπετσαρία και μαξιλάρια, ναυτική τουαλέτα και ντουζιέρα, ικανή να φιλοξενήσει δύο ενήλικες. Διαθέτει δύο μεγάλα Sun-Deck ένα στην πλώρη και ένα στην πρύμνη, πενταθέσιο καναπέ πρύμνης, διπλό κάθισμα οδηγού-συνοδηγού με νιπτήρα, εστία μαγειρέματος και ψυγείο, μεγάλη πολυεστερική δελφινιέρα πλώρης με ηλεκτρικό εργάτη άγκυρας, μεγάλη πλατφόρμα πρύμνης με χωνευτή σκάλα μπάνιου, άφθονους αποθηκευτικούς χώρους, tank καυσίμων 600 λίτρα, tank νερού 200 λίτρα με ντουζιέρα, διπλό κύκλωμα μπαταριών, πλήρεις ταπετσαρίες, Roll-Bar, υδραυλικό τιμόνι για την έκδοση για εξωλέμβιες κ.λ.π.

Μετά από επιθυμία του πελάτη το deck μπορεί να επενδυθεί με ξύλο teak. Στην έκδοση για εξωλέμβιες ο χώρος που τοποθετούνται οι έσω-έξω κινητήρες μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να διαμορφωθεί σε δεύτερη καμπίνα.

Η γάστρα του Ribeye 10.50 Semi Cabin Cruiser είναι της κατηγορίας 23-25 degree deep “V” σε συνδυασμό convex bottom sections με δύο rails σε κάθε πλευρά και anhedral chines. H τρόπιδα είναι κομμένη για καλύτερη κατευθυντική σταθερότητα του σκάφους διατηρώντας όμως υψηλή απόσβεση. H βαθειά πλώρη με είσοδο 58 μοίρες έχει μεγάλο ύψος και μέτρια κλίση ώστε να αντιμετωπίζει δυναμικά τον υψηλό κυματισμό σε πλεύση όρτσα ή πρίμα, εξαλείφοντας κάθε ενδεχόμενο "καρφώματος". Όλες οι επιφάνειες έχουν τοξοειδή μορφή ως προς τον διαμήκη και εγκάρσιο άξονα. Η ακμή του chine έχει ημιτονοειδή μορφή που ανυψώνεται προς την πλώρη ενώ καθ' όλο το μήκος σχηματίζεται στην απόληξη της δίεδρου ένα τρίτο ανεστραμμένο παρατροπίδιο που προσφέρει επιπλέον άνωση και συγχρόνως κατευθύνει χαμηλά τα νερά που κόβει η γάστρα για πιο στεγνή πλεύση. Οι αεροθάλαμοι είναι τύπου “taper” με ημιτονοειδή μορφή δηλαδή η διάμετρός τους μειώνεται στην πλώρη βελτιώνοντας την αεροδυναμική του σκάφους. Επίσης η μείωση του όγκου στην πλώρη λειτουργεί έτσι ώστε η τοποθέτηση του κέντρου βάρους στο κέντρο και προς την πρύμνη να εξασφαλίζει σταθερή, άνετη και στεγνή πλεύση.

Όλα τα stringers της γάστρας είναι κατασκευασμένα με την μέθοδο closed cell foam.
Η ενίσχυση της γάστρας (stringer system) αποτελείται από δύο κύρια διαμήκη stringer κατασκευασμένα με την μέθοδο closed cell foam επενδυμένα με 600 gram/m¬2 X 2, 600/300 combination material X 2 για απόλυτη σκληρότητα και αντοχή με ένα σύστημα άνω των 25 φρακτών και εγκάρσιων ενισχύσεων που εξασφαλίζουν απόλυτη ακαμψία στην γάστρα.

Ο καθρέπτης ακολουθεί την ίδια φιλοσοφία κατασκευής της γάστρας με την προσθήκη δυο laminated κόντρα πλακέ θαλάσσης 20 mm με επένδυση από 600 gram/m2 και 600/300 combination material mat.

Η αίσθηση που δίνει το σκάφος είναι για μια στιβαρή και συμπαγή κατασκευή με ακλόνητη πλεύση, πολύ καλή κατευθυντικότητα και άμεση απόκριση στις εντολές του τιμονιού. Η γάστρα γλιστρά απαλά και ακόμα στις απότομες αλλαγές όλα εξελίσσονται χωρίς εκπλήξεις.

Το αίσθημα της ασφάλειας είναι το μεγάλο πλεονέκτημα του θηριώδους RIBEYE 10.50 Semi Cabin Cruiser.

To σκάφος με δύο Mercruiser 250 “D” tronic diesel (250 HP) ή με δύο Yamaha 422 TRP (240 HP) επιτυγχάνει τις εξής επιδόσεις:

  • Maximum ταχύτητα πάνω από 50 Kn.
  • Ταχύτητα κρουαζιέρας 35-38 Kn.
  • Mε μία Υanmar 315 HP Diesel και BRAVO III η maximum ταχύτητα είναι 38 Kn και η ταχύτητα κρουαζιέρας είναι 28-29 Kn.
  • Mε ζευγάρι εξωλέμβιων κινητήρων Evinrude E-Tec 250 HP ή Mercury Verado 250 HP ή Suzuki 250 HP ή Υamaha 250 HP η maximum ταχύτητα ξεπερνά τους 55 Kn ενώ η ταχύτητα κρουαζιέρας είναι 32-35 Kn.

 

1

1
 
Περισσότερα

2

2
 
Περισσότερα

3

3
 
Περισσότερα

4

4
 
Περισσότερα

5

5
 
Περισσότερα

6

6
 
Περισσότερα

7

7
 
Περισσότερα

8

8
 
Περισσότερα

9

9
 
Περισσότερα

10

10
 
Περισσότερα

11

11
 
Περισσότερα

12

12
 
Περισσότερα
Εμφάνιση 1 έως 12 (από 28 προϊόντα) Αποτελέσματα:  1  2  3  [Επομ. >>] 
Banner Κάτω 1 [320xX] Banner Κάτω 2 [320xX] Banner Κάτω 3 [320xX]