ΛΙΠΑΝΤΙΚΟ ΠΑΞΙΜΑΔΙ ΝΤΙΖΑΣ

ΛΙΠΑΝΤΙΚΟ ΠΑΞΙΜΑΔΙ ΝΤΙΖΑΣ

ΛΙΠΑΝΤΙΚΟ ΠΑΞΙΜΑΔΙ ΝΤΙΖΑΣ

Κατασκευαστής:ELCO HELLAS MARINE S.A. - SARISSA
Κωδικός Προϊόντος:CABLE BUDDY
Διαθεσιμότητα:Διαθέσιμο
  • 55,80€

  • Χωρίς ΦΠΑ: 45,00€

Είναι σε όλους μας γνωστά τα προβλήματα που παρουσιάζονται στις ντίζες των βολάν των σκαφών. Πολλοί από εμάς έχουν βρεθεί με το βολάν μπλοκαρισμένο μετά από κάποιο χρονικό διάστημα ακινησίας του σκάφους, ή με το βολάν να δουλεύει δύσκολα καθιστώντας την χρήση του προβληματική και επικίνδυνη.


Εκτός από το κόστος αγοράς της ντίζας (μια καλή ντίζα κοστίζει περίπου 110 ευρώ) υπάρχει και το κόστος της εργασίας που πολλές φορές είναι υψηλό λόγω δυσκολίας της αφαίρεσης της παλιάς και τοποθέτησης της καινούργιας, σε ορισμένες δε περιπτώσεις χρειάζεται να ξεκρεμασθεί η εξωλέμβια από το σκάφος. Αφήστε δε που πολλές φορές αυτό μπορεί να συμβεί λίγο πρίν φύγουμε για διακοπές ή ακόμα έχοντας φθάσει σε κάποιο νησί με αποτέλεσμα να μην  έχουμε την δυνατότητα να αλλάξουμε αμέσως την προβληματική ντίζα είτε λόγω έλλειψης ανταλλακτικού είτε λόγω έλλειψης μηχανικού.


Είναι εύκολο να αποφύγετε αυτά τα δυσάρεστα προβλήματα που παρουσιάζονται συχνά στην ντίζα αφήνοντας έξω το θαλασσινό νερό και την βρωμιά τοποθετώντας το ειδικό παξιμάδι λίπανσης της ντίζας. Το CABLE BUDDY συμπεριλαμβάνει ένα ανοξείδωτο παξιμάδι με ειδικό αντάπτορα λίπανσης και ειδική τσιμούχα στεγανοποίησης πατενταρισμένα και κατασκευασμένα στην Αμερική. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους των εξωλεμβίων μηχανών.


Σφραγίζει και προστατεύει από υγρασία και βρωμιές λυπαίνοντας την ντίζα στο εσωτερικό της εκεί όπου παρουσιάζεται το πρόβλημα εξαφανίζοντας συγχρόνως την φθορά.


Λειτουργεί ακόμα και στους –40C. Μειώνει την θερμοκρασία λειτουργίας κατά 10-20% και αυξάνει την αντοχή σε φορτία κατά πέντε φορές μεγαλύτερα από το κανονικό. Το αποτέλεσμα είναι μαλακότερη λειτουργία της ντίζας, ευκολότερο οδήγημα, μεγάλη διάρκεια ζωής και λιγότερα έξοδα συντήρησης.


 

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Ετικέτες: ΛΙΠΑΝΤΙΚΟ, ΠΑΞΙΜΑΔΙ, ΝΤΙΖΑ, ΕΞΩΛΕΜΒΙΑ, ΣΚΑΦΟΣ,