Bora BR 929

Bora BR 929

Bora BR 929

Κωδικός Προϊόντος:Bora-929
Διαθεσιμότητα:Διαθέσιμο
  • 0,00€

  • Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€

Ένα επιβλητικό σκάφος που από την πρώτη ματιά εντυπωσιάζει με τις απαλές αρμονικές γραμμές του, που δεν αφαιρούν τίποτα από την sport επιθετική του εμφάνιση. Ανήκει στην κατηγορία των “Super Yacht Mega Tenders” και προσφέρει ότι θα μπορούσε να επιθυμήσει κανείς τόσο στον τομέα των επιδόσεων όσο και στον τομέα των ανέσεων και της πολυτέλειας. Όταν χαθεί η στεριά από τα μάτια σας και βρεθείτε μόνοι στην ανοικτή θάλασσα το αίσθημα σιγουριάς ασφάλειας και άνεσης που χαρίζει είναι μοναδικό! Αξιοποιώντας μεγαλύτερο ποσοστό της ισχύος των δύο κινητήρων του, οι αποστάσεις θα εξανεμιστούν και θα πετύχετε αβίαστα, απίστευτα υψηλή μέση ταχύτητα ταξιδιού, κάτω από όλες τις συνθήκες, χωρίς να κουραστεί κανείς και χωρίς να χρειάζονται ειδικές γνώσεις οδήγησης.

Με την καθιερωμένη τεχνολογία που χρησιμοποιεί στις γάστρες η “Sarissa marine projects” με πολυεδρικό σχεδιασμό δύο αεριζόμενων steps και convex ύφαλα σε συνδυασμό με το βαθύ 'V', επιτυγχάνεται και στο BR 929 ένας εξαιρετικός συνδυασμός επιδόσεων και άνεσης. Σε όλες τις συνθήκες το μεγάλο Sarissa BR 929 μπορεί να ταξιδεύει απίστευτα μαλακά άνετα και στεγνά με όποια ταχύτητα κι αν επιλέξετε. Όταν κατεβάσετε τις μανέτες του η ταχύτητα των 65+ knots (με τους ανάλογους κινητήρες), όπως και η επιτάχυνση σας περνάνε στην σφαίρα της φαντασίας. Η ευστάθεια και η ευκολία χειρισμών εξασφαλίζουν πολύ υψηλά επίπεδα ασφάλειας και αν προσθέσουμε και τη δυνατότητα του να πλανάρει και να ταξιδεύει άνετα με τον έναν κινητήρα,( με όποιο ζευγάρι ιπποδύναμης επιλέξετε), γίνεται αντιληπτό το επίπεδο ασφάλειας που παρέχει. Πρέπει επίσης να σημειώσουμε ότι υπάρχει δυνατότητα εφαρμογής και μονού κινητήρα από 250 hp και πάνω με αξιοπρεπέστατες επιδόσεις και δυνατότητες.

Στο εσωτερικό του σκάφους η πολυτέλεια, οι χώροι και η εργονομία θα σας κερδίσουν από την πρώτη στιγμή. Οι καλυμμένοι στο πρυμναίο τμήμα τους αεροθάλαμοι εξασφαλίζουν άνετες πλατφόρμες μπάνιου, (τομέας που υστερούν όλα σχεδόν τα offshore rib με δύο κινητήρες) και κρυφό εργάτη πρύμνης, ενώ υπάρχει και διάδρομος που διευκολύνει το πέρασμα στο κατάστρωμα. Η μεγάλη πλατφόρμα ηλιοθεραπείας πρύμνης βρίσκεται πάντα εκεί και ο τετραθέσιος ανατομικός καναπές έχει το απαραίτητο βάθος για να προσφέρει το ξεχωριστό αίσθημα ασφάλειας που χρειάζεστε στην ανοικτή θάλασσα. Για όσους επιθυμούν να διανυκτερεύουν στο σκάφος υπάρχει η δυνατότητα διαμόρφωσης πρυμνιάς καμπίνας ύπνου δύο ατόμων χωρίς να μεταβληθεί στο ελάχιστο η εξωτερική εμφάνιση του σκάφους. Ανάλογα με την χρήση υπάρχει δυνατότητα επιλογής καθισμάτων οδήγησης. Διατίθεται διπλό κάθισμα με νεροχύτη, ηλεκτρικό ψυγείο και εστία μαγειρέματος η ανατομικά ανεξάρτητα σπορ καθίσματα για γρήγορη οδήγηση. Η αεροδυναμική και με ιδιαίτερη προσωπικότητα κονσόλα του εξασφαλίζει πλήρη κάλυψη από τον αέρα, άφθονο χώρο για κάθε είδους και μεγέθους όργανο και ευρύχωρη τουαλέτα ναυτικού τύπου η χημική. Στην πλατφόρμα της πλώρης μπορούν να ξαπλώσουν δύο άτομα, ενώ ο κρυφός ηλεκτρικός εργάτης διατίθεται στον βασικό εξοπλισμό.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή
Captcha